Boligprosjektet Os Allé 9 byr på topp moderne leiligheter med flere smarte planløsninger du kan velge mellom. Alle boligene går over ett plan og har ett til tre soverom.

Samtlige leiligheter får solrike balkonger eller terrasser – mange med utsikt til festningen.

Dette kan vi tilby:

• Et leilighetsprosjekt i nytt bygg med stor spennvidde i planløsninger og størrelser

• Utsikt mot festningen fra mange av leilighetene

• Solrike terrasser/balkonger

• Forutsigbare utgifter

• Flotte utearealer med beplantning, lekeplass og sittegruppe

• Parkeringskjeller med oppvarmet sportsbod

• Heis

• Sentral, men samtidig rolig beliggenhet med gangavstand til alle fasiliteter

BOLIGPROSJEKTET OS ALLÉ 9

Velg den leiligheten
som passer deg best

I Os Allé 9 får du spennende og gjennomtenkte leiligheter med svært ulike planløsninger – et flott utgangspunkt for å finne den leiligheten du liker best. 

Leilighetene ligger i samme helt nye bygg og fordeler seg over seks etasjer der du i toppetasjen finner fire store penthouseleiligheter med ekstra store terrasser.

Leilighetseksempler

3 soverom
Hjørneleilighet B501 ligger i 5. etasje
og er gjennomgående i byggets bredde. Den består av
åpen stue- og kjøkkenløsning
med utgang til delvis overbygd balkong
med utsikt mot hagen og festningen.
3 soverom – det største med walk-in, bad/vaskerom
og entré og en ekstra stue med utgang til balkong mot vest og Os Allé.
Størrelse 118,2 kvm og balkong på ca 14 kvm.

Se mer
2 soverom
Hjørneleiligheten A404 ligger i 4. etasje
og består av kjøkken/stue, 2 soverom,
bad/vaskerom og entré. Utgang til balkong mot Os Allé.

Se mer
Previous slide
Next slide
Disse var i Sandefjord og så Sarpsborg 08 vinne 1-0. Foto: Thomas Andersen
Paradegata

Os Allé ligger på nordsiden av Halden sentrum i et attraktivt og rolig boligområde. Området huser flere eldre villaer, leilighetsbygg, Os skole, samt noen bedrifter, og Os kapell og kirkegården danner et rolig område langs baksiden av Os Allé 9. Os Allé er omkranset med almetrær og kan med rette kalles Haldens ”paradegate”. 

Med gangavstand til alle fasiliteter

Det er kort gangavstand ned til Busterudparken og gågata med butikker og spisesteder. Tista senter har flere butikker, diverse spisesteder og vinmonopol. På Haldens sydside, finner du blant annet Brygga Kultursal som ligger ved Haldens flotte havn og bryggepromenade m.m. 

Halden kommune er godt i gang med å gi nordsiden av Halden et områdeløft. Os Allé 3 er under ombygging, og skal bli byens nye kultur- og flerbrukshus hvor Nordisk Film Kino flytter inn i nye, moderne lokaler med hele tre kinosaler. 

Sentrumsnære turer

Du kommer deg enkelt ut på mange fine turer selv om du bor midt i byen. Fra Os Allé 9 kan du legge ut på en kort eller lang gåtur – eller sykkeltur. Du kan spasere ut til Engevika og ta et bad, gå opp stien til Fredriksten festning, sykle til Rød Herregård og Herregårdskafeen for en deilig lunsj og spise is mens du rusler på gjestehavna.

Med kort gangavstand fra sentrum er det mange turmuligheter – også ut til naturen. Stadig flere haldensere oppdager Sauøya, og stiene gjennom Schultzedalen tar deg inn i en grønn og frodig del av byen.

OS ALLÉ UTVIKLING

HALDEN BOLIGBYGGELAG
Niels Stubsgate 6, 1776 Halden

Alle illustrasjoner og planskisser er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse. Prosjektet er ikke detaljprosjektert og den videre prosjekteringen kan medføre endringer.
Det tas forbehold om feil i faktatekst og leilighetspriser, samt feil i dokumenter, prislister og salgsprospekt som vises på nettsiden. Nettsiden oppdateres kontinuerlig.